Suunniteltu perinteisen napolilaisen pizzan valmistukseen. Kestää erinomaisesti korkeita lämpötiloja, kuten pizzauunia tai leivinuunia, mutta soveltuu myös sähköuunilla valmistettavaan pizzaan. W-arvo 270
Polselli Vivace
Suunniteltu perinteisen napolilaisen pizzan lisäksi myös pannupizzojen valmistukseen. Pidempi nostatusaika (huoneenlämmössä 16-18h) tuo taikinaan enemmän makua. Enemmän proteiinia ja gluteenia, joka tekee taikinan rakenteesta vahvemman ja helpommin käsiteltävän. W-arvo 290
Polselli Farina Gluten Free
Gluteeniton ja laktoositon pizzajauho. Sisältää luontaisesti gluteenittomia ainesosia; riisiä, perunaa ja maissia. Suunniteltu pizzan lisäksi foccacian valmistukseen.
Delizie di Calabria chilisäilykkeet
'Nduja
’Nduja on pehmeä ja levitettävä salami suoraan Italian Calabriasta. Valmistettu Calabrian chilipaprikoista sekä parhaista possun osista.
Bomba Calabrese
Bomba Calabrese on valmistettu Calabrialaisista chilipaprikoista, kuivatuista kasviksista sekä huippulaatuisista, tarkoin valituista herkkutateista.
Peperoncino Calabrese
Peperoncino on tulinen italialainen chilisäilyke. Valmistettu Calabrian chilipaprikoista sekä auringonkukkaöljystä.