Tällä ohjeella teet herkullisen ’Nduja pizzaburgerin.
Ohjeen on kehittänyt Mikko Resepti -Youtube kanavalleen.
Ainekset
- Roomalainen Levypizzataikina
(ohje alla) - 200g Naudan jauheliha
- 20% 1 Buffalomozzarella
- Basilika
- Nduja
- Majoneesi
- Cheddarjuusto
- Voita
- Seesaminsiemeniä
- Extraneitsyt oliiviöljy
- Suolaa ja pippuria
Roomalainen levypizzataikina H75% Kaksi uuninpeltiä
- 405g vahvoja jauhoja
- 608g vettä
- 24g suolaa
- 2g kuivahiivaa
Työvaiheet
- Valmista Roomalainen levypizzataikina sekoittamalla taikina-ainekset keskenään.
- Vaivaa kunnes taikina on tarpeeksi kehittynyt ja anna kohota jääkaapissa 48h.
- Ota huoneenlämpöön väh.3h ennen paistoa.
- Voitele uuninpelti oliiviöljyllä.
- Muotoile taikinasta uuninpellille sopiva levy.
- Paista mahdollisimman kovassa lämmössä (itsellä uuni menee 275 asteeseen) noin 10-12minuutin ajan.
- Voitele kuuma pizza voisulalla ja heitä päälle seesaminsiemeniä. Jätä jäähtymään.
- Valmista jauheliha sekoittamalla nduja, suoja ja jauheliha keskenään.
- Tee kaksi 100g pihviä, laita mozzarellaa toisen pihvin väliin ja laita paketti kiinni toisen pihvin avulla.
- Paista pihvi pannulla.
- Käännä ja lisää toiselle puolellle viipale cheddarjuustoa.
- Leikkaa levypizzasta pihvin muotoinen pala.
- Anna kuumalla pannulla väriä sisäpintoihin.
- Sekoita basilika ja majoneesi.
- Levitä basilikamajoneesia ylä -sekä alasämpylään.
- Asettele muutama basilikan lehti alla, laita päälle pihvi ja kruunaa yläsämpylällä.
- Leikkaa kahtia ja NAUTI!
© Haugen Gruppen
YHTEYSTIEDOT
TIETOSUOJASELOSTE