Tällä ohjeella teet herkullisen ’Nduja pizzaburgerin.

Ohjeen on kehittänyt Mikko Resepti -Youtube kanavalleen.

Ainekset

Roomalainen levypizzataikina H75% Kaksi uuninpeltiä

Työvaiheet

  1. Valmista Roomalainen levypizzataikina sekoittamalla taikina-ainekset keskenään.
  2. Vaivaa kunnes taikina on tarpeeksi kehittynyt ja anna kohota jääkaapissa 48h.
  3. Ota huoneenlämpöön väh.3h ennen paistoa.
  4. Voitele uuninpelti oliiviöljyllä.
  5. Muotoile taikinasta uuninpellille sopiva levy.
  6. Paista mahdollisimman kovassa lämmössä (itsellä uuni menee 275 asteeseen) noin 10-12minuutin ajan.
  7. Voitele kuuma pizza voisulalla ja heitä päälle seesaminsiemeniä. Jätä jäähtymään.
  8. Valmista jauheliha sekoittamalla nduja, suoja ja jauheliha keskenään.
  9. Tee kaksi 100g pihviä, laita mozzarellaa toisen pihvin väliin ja laita paketti kiinni toisen pihvin avulla.
  10. Paista pihvi pannulla.
  11. Käännä ja lisää toiselle puolellle viipale cheddarjuustoa.
  12. Leikkaa levypizzasta pihvin muotoinen pala.
  13. Anna kuumalla pannulla väriä sisäpintoihin.
  14. Sekoita basilika ja majoneesi.
  15. Levitä basilikamajoneesia ylä -sekä alasämpylään.
  16. Asettele muutama basilikan lehti alla, laita päälle pihvi ja kruunaa yläsämpylällä.
  17. Leikkaa kahtia ja NAUTI!

© Haugen Gruppen
YHTEYSTIEDOT
TIETOSUOJASELOSTE