Ainekset
- 1 pizzataikinapallo (n. 240 grammaa)
- 70 g tomaattikastiketta
- 100 g mozzarellaa
- Delizie di Calabrese Peperoncinoa
- Pestoa
- Prosciutto Crudoa
Työvaiheet
Jos paistat pizzan pizzauunissa (n. 450 astetta), lisää kaikki täytteet (paitsi Prosciutto Crudo) ennen paistoa. Jos taas paistat pizzan perinteisessä sähköuunissa (n. 250 astetta), laita pizzan päälle ensin vain tomaattikastike ja lisää loput täytteet (paitsi Prosciutto Crudo) noin puolessa välissä paistoa. Prosciutto Crudo lisätään pizzan päälle paiston jälkeen molemmissa uuneissa tehtynä.
1. Muotoile taikinapallosta pizzapohja.
2. Levitä tomaattikastike pizzapohjan päälle.
3. Lisää revitty mozzarella.
4. Lisää Peperoncino sekä pesto pieninä nokareina pizzan päälle.
5. Paista pizza.
6. Lisää Prosciutto Crudo pizzan päälle.
7. Nauti!